Contact

Uw algemeen welzijn staat tot op het einde centraal.

Blijf in vertrouwde omgeving met mijn palliatieve thuiszorg.

U heeft te horen gekregen dat u ongeneeslijk ziek bent of u wenst uw naaste een zo comfortabel mogelijke laatste periode. Steun dan op mijn palliatieve thuiszorg rond Genk voor een totale behandeling in uw vertrouwde omgeving.

Oog voor uw mentale, fysieke en spirituele welzijn

In samenspraak met uw andere zorgverleners, bestrijd ik zo veel mogelijk uw pijn. Ik sta in voor een nauwlettende symptoomcontrole en luister geduldig naar uw noden.

Mijn palliatieve verzorging gaat veel verder dan het fysieke. Graag begeleid ik u en uw familie doorheen deze moeilijke periode. Ik sta 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u klaar in de streek rond Genk. Uw twijfels of problemen krijgen steeds een plaats. Zo sta ik u zo veel mogelijk bij tijdens het aanvaardingsproces.

Administratieve ondersteuning

Als u ook bijstand wenst voor administratieve beslommeringen, help ik u graag. Dankzij mijn ervaring weet ik hoe u uw zorgpremie, incontinentiepremie,… kan verkrijgen. Samen met u vul ik de nodige papieren in en geef ik een woordje uitleg waar nodig. Zo garandeer ik een gerichte palliatieve thuiszorg naar uw wensen.

Contacteer me vandaag nog als u me dringend nodig heeft.

Contacteer ons!
089 44 91 72